Ahad, 1 Februari 2009

BERMUNAJAT PADA ALLAH

Semua Dijemput Hadir - malaysiakini

Program Munajat dan Perhimpunan Rakyat Menyokong kepimpinan MB Perak, Dato Seri Ir Nizar pada esok hari.. 5 februari Jam 7 malam Bertempat dikediaman Rasmi MB Perak,Ipoh.

Turut hadir Dato Seri Anwar Ibrahim dan Semua Menteri Besar dan Ketua Menteri Pakatan Rakyat...

Semua RAKYAT dijemput hadir...

Semua penyokong dan pendokong Pakatan Rakyat diminta teruskan munajat kepada Allah agar menyelamatkan kerajaan PR dari niat jahat lagi busuk oleh musuh-musuh yang sentiasa mengatur langkah yang tidak baik itu. Sehingga ke saat ini musuh-musuh PR tidak akan duduk diam, senang hati dengan perkembangan muktakhir ini.

Mereka menyedari bahawa rakyat telah nampak akan badan mereka yang penuh dengan najis-najis yang tidak dapat mereka cuci lagi dengan air biasa melainkan mereka cuci dengan cecair latex getah sahaja. Mereka umpama cacing kepanasan, tidak mahu menjadi mangsa, mereka akan cuba sedaya upaya mencari tempat teduh, sejuk lagi enak. Oleh itu mereka akan menggunakan dengan apa cara jua sekalipun agar mereka selamat terutamanya dalam tempoh 2 bulan ini, siapa kuat dia selamat, siapa lambat dia penat.

2 ulasan:

TAIPINGMALI berkata...

"Melompat parti itu satu langkah bijaksana" meminjam kata-kata tuan guru nik aziz.

DEWAN MUSLIMAT PAS KEDAH berkata...

Cerdik sikit wahai hati yang masih gelap. Pinjam kata-kata ini juga, Ingatlah, Allah Maha Berkuasa diatas segala sesuatu dan Allah tidak akan berpihak kepada pihak yang berbuat kezaliman. Sebaliknya, Allah akan menurunkan bantuan kepada mereka yang dikhianati dan mereka yang ditindas. Firman Allah S.W.T. bermaksud : “Maka orang-orang yang zalim itu dimusnahkan sampai ke akar-akarnya. Segala Puji Bagi Allah Tuhan semesta Alam.” (Surah Al An’aam: Ayat 45).

Blog Widget by LinkWithin

Barangan BOIKOT

Barangan BOIKOT

BLOG KHAS

BLOG KHAS
PRK n25

PPSMI

PPSMI
Pasukan Polis Sanggup Menderhakai Istana

BLOG KHAS

BLOG KHAS
PRK 059

Selamat berkunjung

A Samad Said

A Samad Said
Kata Sasterawan Negara

tetamu

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP