Isnin, 11 Mei 2009

ISU YANG PERLU RAKYAT SEBARKAN

Siapa PENDERHAKA SULTAN? Berita ni 8 Mei tapi masih ada tak mahu terang lagi.... So, DMPNK promote semula, siapa baca tolong peri penerangan pada yang tak terang lagi tu...

Sumber : http://politikbanjar.blogspot.com/

(Eksklusif) Nizar vs Zambry - Datuk SUK jerkah MB Nizar didepan Raja Nazrin ?

Dibawah adalah kandungan ucapan DS Nizar yang wajar setiap warga rakyat yang cinta demokrasi perlu tahu. Ucapan sulung di khalayak awam untuk tatapan rakyat marhaen..alBanjari bawakan catatan ini eksklusif di blog ini.
HARI INI TANGGAL 8 MEI 2009, BERTEMPAT DI BATU 8 BUKIT GANTANG, MB NIZAR MB PERAK YANG SAH TELAH DATANG BERCERAMAH DI SINI BAGI MENCERITAKAN DEMOKRASI PERAK YANG TELAH DILACURKAN OLEH BN. YB NIZAR MEMILIH BUKIT GANTANG KERANA DISINILAH BERMULANYA PEMBELOTAN SI OSMAN JAILU DAN DI SINILAH YB NIZAR DIJULANG MENJADI AHLI PARLIMEN BUKIT GANTANG YANG BARU MENGGANTIKAN ALLAHYARHAM ROSLAN SHAHRUM. DIJULANG KEMENANGAN MELALUI PILIHANRAYA YANG ADIL DAN SAH BUKANNYA PILIHANRAYA DI BAWAH SYILING.

MB NIZAR TELAH MENCERITAKAN DARI AWAL SEJARAH 7 MEI HINGGALAH DEMOKRASI TELAH DILACURKAN OLEH BN YANG MENUNNJUKKAN KEPADA DUNIA BETAPA TERUKNYA DEMOKRASI DI SINI. TIDAK PERNAH DALAM SEJARAH FILIPINA,INDONESIA,THAILAND,MYANMAR DAN SEJARAH DUNIA SPEAKER DIMALUKAN DAN DIPERLAKUKAN SEDEMIKIAN RUPA IBARAT BINATANG YANG TIDAK BERTUAN.

TATKALA SEJARAH TERSEBUT BERLANGSUNG MEDIA2 SEPERTI DARI PERANCIS JUGA MEMBUAT LIPUTAN TERSEBUT DAN SEHABISNYA SIDANG, MEREKA TERUS MENDAPATKAN MB NIZAR BAGI MENGETAHUI BISIKAN RAJA NAZRIN KEPADA MB NIZAR. PADA MALAM TERSEBUT JUGA MB NIZAR TELAH BERJANJI AKAN MENDEDAHKAN KRONOLOGI PERISTIWA TERSEBUT DARI MULA HINGGALAH KE AKHIRNYA DI DALAM BLOG BELIAU. JUSTERU, DI BUKIT GANTANG INI MB NIZAR HANYA MENCERITAKAN 80 PERATUS DARI SEJARAH TERSEBUT.

PARA HADIRIN YANG HADIR BEGITU TERKEJUT BILA MB NIZAR MENCERITAKAN PERISTIWA DI HADAPAN LIF KETIKA MENGIRINGI RAJA NAZRIN TURUN KE BAWAH. MB NIZAR TELAH DIJERKAH OLEH SUK JANGAN TURUN BERSAMA BAGINDA. NAMUN KATA2 SUK MATI DI SITU APABILA RAJA NAZRIN MENYURUH MB NIZAR MASUK BERSAMA BAGINDA KE DALAM LIF. LIHATLAH MALAYSIA SIAPA DERHAKA? DIMANAKAH ADABNYA SUK MENJERKAH MB NIZAR DIHADAPAN BAGINDA SULTAN? AMPUN TUANKU, SEMBAH PATIK HARAP DIAMPUN...

Terima kasih buat ANAK KOMANDO REJIMEN 1 yang menghantar email segera berkaitan isu yang sedang panas membara dan menjadi kemarahan yang meruap 7 Mei lalu. Terima kasih kepada saudara dari wak. Takbir !!

Tiada ulasan:

Blog Widget by LinkWithin

Barangan BOIKOT

Barangan BOIKOT

BLOG KHAS

BLOG KHAS
PRK n25

PPSMI

PPSMI
Pasukan Polis Sanggup Menderhakai Istana

BLOG KHAS

BLOG KHAS
PRK 059

Selamat berkunjung

A Samad Said

A Samad Said
Kata Sasterawan Negara

tetamu

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP